Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


9 jel, hogy a pasid megcsal

Vajon csak a képzeletünk túl élénk, vagy tényleg van a dolog hátterében valami? Mire érdemes odafigyelni, és mit egy legyintéssel elintézni?

Nos, mi összeszedtünk úgymond 9 jelet, amelyek bizonyos körülmények között kifejezetten gyanússá válhatnak. Ezekre érdemes oda figyelni, de azért nem kell paranoiássá válni!

1. jel

Hirtelen a megtestesült kedvesség

Ha kedvesed egyik napról a másikra maga  lesz a figyelem, odaadás, és tökéletes szerető, akkor valami nagyon nem ok. Talán rossz fát tett a tűzre és most valahogy ezt akarja rendbe hozni? Ez nem ritka jelenség. Sokszor próbáljuk így kijavítani a hibáinkat. A baj csak akkor kezdődik, ha a pasink ezelőtt még sosem tett ilyet. Ha eddig bármit is szúrt el, így még sosem viselkedett. Ráadásul ha ezt huzamosabb ideig teszi, akkor már van miért feltenni a kérdést, hogy vajon mi áll a dolog hátterében.

2. jel

Hirtelen a megtestesült gonoszság

A pasid eddig alig hallatott egy rossz szót, de mostanság folyton veszekedik veled? NIncs semmi, amit jól csinálhatnál, amiben nem talál kifogásolni valót...? Vagy valami komoyl dolog bántja, vagy arra hajt, hátha így megutálod és kiteszed a szűrét. Ha minden kötél szakad, és úgy fest, hogy egy másik lány miatt akarja így kieszközölni a szakítást, akkor jobb minél hamarabb véget vetni a dolognak, mert az azt jelenti, hogy nincs benne annyi gerinc, hogy odaáljon eléd, és azt mondja, hogy már nem te vagy a legfontosabb az életében.

3. jel

Más lett az ágyban

Al Bundyból egyik napról a másikra egy Kámaszutra guru lett? Nos, nem biztos, hogy csak a legújabb Playboy volt rá ilyen hatással. Egy tantra tanfolyamot pedig nem közösen kellett volna elvégeznetek? Nos, kedves hölgyek, érdemes elgondolkozni, hogy hirtelen a párunk hol, hogyan lett lepedő akrobata, mikor tegnap még az előjáték is abból állt, hogy végre megfosztott minket a fehérneműtől...

4. jel

Haza érve azonnal a fürdőszobát célozza meg

Jó dolog a tisztaság, egy zuhany is jól esik egy fárasztó nap után. De kevés az a pasi, aki azonnal rohan fürdeni ahogy haza ért, kivéve egy jó kis ezdés után. Ám ha már szinte arra sem szán időt, hogy adjon egy puszit, akkor ez huzamosabban gyanússá válhat. Mert ha csak nem futva teszi meg a távot a lakás és a munkahely között, akkor azért nics szükség egy 20 perces fürdésre. Persze, ha egy édes parfüm illatától akarjuk megszabadítani bőrünket, akkor más a helyzet...

5. jel

Edzeni jár

Kedvesünket eddig ki sem lehetett robbantani a fotelből. A legtöbb sport, amihez köze volt az a foci közvetítés a tévében, most meg heti 3-szor jár le edzeni? Nos, örülhetünk, mert végre tesz valamit magáért és értünk is. Hisz ki ne szeretné, ha a kedvese a lehető legjobban néz ki? De mi van akkor, ha a nagy lelkesedés nem nekünk és nem is az egészséges életmódnak szól? Ha úgy érezzük, hogy hatványozottan többet foglalkozik párunk a külsejével, mint velünk, ha nem a mi kegyeinket keresi, akkor elképzelhető, hogy az erőfeszítések sem azt a célt hordozzák, hogy az a kockahas minket hódítson meg...

6. jel

Új "barát" a színen

Hirtelen egy új barát köti le minden idejét, ám te még nem is találkoztál ezzel a sráccal. Ha azonban megkéred, hogy mutassa be, akkor csak elutasító választ kapsz, esetleg hajba kaptok ennek ürügyén. Nos, a férfiak számára fontos a barátság, és életük párjának nem kell mindenbe beleütni az orrukat, de ha még egyszer sem találkozhatsz ezzel a titokzatos baráttal, akkor elképzelhető, hogy az a barát valójában egy barátnő?

7. jel

Minden jelszóval védett

Eddig párod telefonja, mailjei... nyitott könyvnek számítottak. Nem volt mit titkolni, hisz bíztok a másikban. Most azonban mindenre jelszó került. Küldenél egy sms-t barátod mobiljáról, de még csak be sem tudod kapcsolni, mert nincs jogosultságod belépni a rendszerbe. Az utóbbi napokban beszervezte az FBI, vagy mi történt? Ha te nem adtál okot ilyen fajta bizalmatlanságra, akkor meg van a lehetősége, hogy társad attól fél, hogy véletlen rábukkansz arra, amire nem kellene.

8. jel

Azzal vádol, hogy megcsalod

"A legtökéletesebb védekezés a támadás." Ha megcsal a párod, könnyen előfordulhat, hogy ő lesz az első, aki téged ezzel vádol. Ez egy kiút, mert mondhatja, hogy ő csak azért csalt meg mert te már korábban megtetted. Másrészt meg bűntudatot is ébreszthet benned, esetleg ezzel könnyebbé teszi maga számára a szakítást. Mindegy is, mert ha az ész érvek nem hatnak párodra, akkor nem is akarja meghallani az őszinte szavakat.

9. jel

Hallgass a megérzésedre

Az érzékeid, megérzéseid rég azt súgják, hogy nincs valami rendben? Valami azt súgja, hogy párod már nem a leghűségesebb? Ne cselekedj csak ezekre alapozva, de ne is hessegesd el teljesen a gondolatot. Érdemes kicsit elgondolkozni, és utána nyíltan megbeszélni a dolgokat. Talán csak túlzottan aggódtál, de lehet, hogy igazad lesz.

A fent említett 9 jel természetesen nem abszolút igazságokat ír le. Nem lehet ezek alapján mindent eldönteni, hogy ki csaló, és ki nem. Azonban jó támpontot nyújtanak, ha kényes ponthoz ér kapcsolatunk. Mégis minden párkapcsolat más és más, ezért a legjobb tanácsok mellett is a magunk útját kell követnünk, és eldönteni, hogy mi a helyes döntés a számunkra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.