Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Már hónapok teltek el az első találkozásunk óta,És még mindig úgy érzem,hogy nem felejtelek el soha.Hisz nagyon SZERETLEK mindennél és mindenkinél jobban.Kiálts,ha bajban vagy és bezárlak a karomba!

Fuss hozzám ha nincs senkid,aki segít és SZERET téged.Én mindig ugyanazzal a szeretettel védelek meg.Rettegek ha bajod esik,nyugtass meg,hogy nem kell félnem.Ölelj meg,ölelj csókolj,szeress HISZ ÉRTED forró tűzben égek!

Ne hagyd,hogy elvesszek,mert megszakad a szívem.Segíts és neked adok magamból mindent.Most zuhanok a mélybe,mert melletem senki sincs.De ne aggódj,NEKED MINDIG segítek,megmentem szíved!

Kapaszkodj belém,felhúzlak a mélyből,el nem hagylak.Csak engedd,hogy segítsek,bízz meg bennem,hagyd magad.Hidd el én nem engedem,hogy életed feladjad.Bármikor készen állok arra,hogy ÉRTED akár meghaljak!

Ha menni akarsz,segítek pakolni,ha akarod.Ha egy szép csillagot akarsz,a legszebbet adom.Ha megalázol,tönkre akarsz tenni és fel nem adod.Akkor is MELLETED állok és csak hagyom!

Nekem csak az a fontos,hogy boldog legyél,Cserébe azt kérem ENGEM EL NE FELEDJÉL.Kérlek,boldogtalan magányos ne legyél.Ha mégis elhagy mindenki,én rohanok melléd!

Ha boldog vagy én is az vagyok,ha nem bízz bennem.Nem kérek TŐLED,hogy Te is segíts nekem.Történjék bármi, EL NEM  HAGYLAK,hisz NEM FELEDLEK.Melleted állok,segítek,féltve
SZERETLEK!!!

 

VÁGY ÉS VEZEKLÉS ? - Női fantáziák

A társadalmi szocializáció végkifejlete során sok nőben kialakult egy pejoratív kép, egyfajta szorongás saját szexuális fantáziálásukkal kapcsolatban. Néhányan kifejezetten feszengnek, amikor buja vágyaik megjelennek a szemük előtt. Ellenben legyünk őszinték: mi sem természetesebb az erotikus fantáziálásoknál. Éppen ezért, még mielőtt bűntudatot éreznénk, jobban tennénk, ha profitálnánk belőlük, mert ezzel csak megerősíthetjük párkapcsolatunkat.

 

A fantáziálás nem egy szégyenteljes betegség, hanem pont fordítva: egy természetes jelenség. A szexológusok állítása szerint mindenki fantáziál, ráadásul ez a jó szexuális közérzet egyik jele. Azok, akik azt állítják, hogy nem fantáziálnak, neveltetési vagy érzelmi okokból tagadják azt, és egyszerűen nem ismerik el a szexuális képzelgés tényét. Pedig az erotikus álmodozások és a pajzán gondolatok képezik "titkos szerelmi kertünk" részét.

Minél többet fantáziálunk, annál magasabb a libidónk, vagyis minél többet gondolunk a szexre, annál többet akarunk belőle.

A tanulmányok szerint az emberek 50 %-a mindig partnerével szeretkezik álmaiban is.
Egy felmérés szerint a férfiak óránként legalább 26-szor gondolnak ilyen vagy olyan formában a szexre. Nos, a tapasztalatok is azt a megállapítást támasztják alá, hogy nekünk nőknek is elég élénk a szexuális fantáziánk, de ami talán meglepő, hogy gyakran gondolunk ezen képzelgések közben a partnerünkre.

A női erotikus fantáziák színháziak, szimbolikusak, időnként a szürrealista festészethez hasonlítanak. Tele vannak furcsa kellékekkel, hangulatos világítással. A nők képzeletében teljes előadások jöhetnek létre, amelyekben fontos szerepet játszanak a maszkok, jelmezek, a selyem, és gyakran megjelenik a víz motívuma is. Időről-időre konkrét emberek is feltűnnek bennük: ismerősök, színészek, vagy énekesek.
A női fantáziák soraiba sorolhatjuk a szerelmeskedést egzotikus helyen, hírességekkel, illetve a hármasban történő szexet. A szakemberek szerint sok nő vágyik ilyen lehetőségre. Akár két férfi – egy nő, vagy két nő – egy férfi felállásban. Ezek a leggyakoribb szexuális képzelgések.

A nők jelentős százaléka kifejezetten vágyik az erőszakos szexre, ami ebben az esetben szenvedélyt, határozottságot, kierőszakolást jelent. Ez leginkább a szégyenlős nők vágya, akik azt képzelik, hogy így mindent meg kellene tenniük, amire vágynak, de egyébként nem merik megtenni. De akár a „végzet asszonya” szerepben is sok nő tetszelegne szívesen. Ebben az esetben a nő úgy gondolja, hogy korlátlan hatalma van a férfi felett, aki ha ráadásul egy Adonisz, akkor a szex még nagyobb élvezetet nyújt. Szinte minden nőben – akár bevallja magának, akár nem –, de lappang az exhibicionista hajlam. Ismerjük el, hogy sokunk agyán végig futott már az a gondolat, hogy mi lenne, ha levetkőznénk nyilvános helyen. Szinte minden nő gerjed erre a gondolatra, a kérdés, hogy melyik az a nő, aki eme vágyát ki is meri elégíteni.

Lényegében tehát ne ijedjünk meg szexuális képzelgéseinktől, hanem igyekezzünk minél szélesebb körben kiélni azokat, valamint igyekezzünk megosztani partnerünkkel szexuális fantáziálásainkat, mert a nyitottság az, ami egyre közelebb vihet minket hozzá. Ráadásul ez a fajta érdeklődés csak felhevíti szexuális kapcsolatunkat, ami nem engedi, hogy a vágy és a varázs elmúljon, hiszen ne feledjük, hogy a férfiakat leginkább a meztelenség izgatja, és  amennyiben ezt nem kapják meg tőlünk, bármennyire is szeressenek minket, előbb vagy utóbb odébb állnak.

 

 

Szeretné, ha idén a kapcsolatuk jobb, meghittebb lenne, mint eddig?

 

     A hétvége teljesen alkalmas arra, hogy átbeszéljék a dolgokat. Részemrõl nem hiszek a nagy esküvésekben, fogadalmakban, inkább az apróbb változtatásokban, a tapasztalat szerint azokat sokkal tovább tudjuk betartani – akár addig is, amíg már beleívódik az életünkbe, a mozdulatainkba. Írjanak mind a ketten egy tizenkét pontos listát, azok a dolgok legyenek rajta, amirõl azt szeretné, ha a párja másképp csinálná. Mondjuk "munka után egyenesen haza gyere", vagy "a szennyesedet ne csak ledobd, hanem pakold be a szennyestartóba", egy hónapban egyszer töltsünk csak kettesben egy hétvégét, ilyesmik.   

    Mind a ketten válasszanak ki egy-egy dolgot a másik listájáról, amirõl úgy gondolják, hogy meg tudják csinálni, és a január szóljon arról, hogy azt megpróbálják betartani. Februárban válasszanak újra egy-egy dolgot, s ha ügyesek, 2008 végére mind a ketten levethetik azokat a rossz szokásokat, amelyekkel a másikat a sírba kergetik :) Lehet szerelmet varázsolni? Ön szerint lehet szerelmet varázsolni? Sokan felteszik a kérdést J Hát jó, megtanítom valamire :) Elõször is a legfontosabb lépés, hogy fogalmazza meg egészen, de tényleg egészen pontosan azt, hogy mire vágyik – a dolog nem csak szerelmi természetû lehet.

   Soha ne kérjen olyat, ami más valakit érint!! Tehát olyat, hogy szeretném, ha X.Y szeretne, ha engem választana, mert ahhoz senkinek nincs joga, hogy a másik életébe beleavatkozzon – ha bármilyen úton ezt teszi, azzal a varázslata átcsúszik fekete mágiába, és – ha netán még meg is kapja, amit kért – hosszú távon Önre, önökre nézve ez nem sok jót jelent... Elõször üljön le, és gondolja át, hogy mi az, amire a leginkább vágyik: egy igazi, õszinte, egyenragú ’társ’ kapcsolat? Kezdje el leírni, nem kell, hogy ma elkészüljön vele… engedje, hogy pár nap alatt átszitálódjon a lelkén a válasz. Ha megvan, ha egy szép kerek mondatban meg tudja fogalmazni, hogy mit is szeretne, menjen el, és vegyen egy gyertyát, ha lehet, a nagyobb fajtából.

   Elvileg a színnek is meg van a jelentése, de a sima fehér gyertya minden kívánsághoz tökéletes. Míg keresgéli, míg megveszi, hazaviszi, gondoljon a kérésére. Aztán, amikor meggyújtja, akkor is. Nem baj, ha nem ül mellette, míg leég, az sem, ha lefekvéskor, vagy ha elmegy otthonról elfújja, a lényeg, hogy minden egyes meggyújtásnál gondoljon arra, amit szeretne. Ezekkel a kis ’meditációkkal’, a gyertya fényével bevonzza, bevonja azt a valamit az életébe. Részemrõl jártam már úgy, hogy megkaptam, amit kértem, aztán nem gyõztem sóhajtozni, hogy ’nem ezt a lovat akartam’ :) - Ezért kell nagyon-nagyon átgondolni, és pontosan megfogalmazni, hogy mire vágyik :) Gondolkodjunk el rajta

   Mostanában annyi minden történik körülöttem, a Szeretteimmel, hogy egyre többször elgondolkodom azon, hogy vajon tényleg úgy éljük az életünket, ahogy tehetnénk? Azokra a dolgokra gondolok, amiket nem csinálunk meg, nem mondunk ki – talán egészen addig, amíg már túl késõ nem lesz... Felteszek pár kérdést, gondolkodjon el rajtuk: Ha tudja, hogy már csak 2 órája maradt az életébõl, azt kivel, és hogyan töltené? Mi az, amit mindenképpen elmondana a szeretteinek, a párjának? Érezné-e a karjában a meg nem tett ölelések fájdalmát? Mi az a zene, az a vers, az a vidék, amit még meg akarna mutatni a kedvesének? Az a gyermekkori történet, amit még nem osztott meg vele? …. Tegye meg most – nem csak azért, mert az Élet annyira törékeny, hanem azért, hogy a napjaik ne csak elmúljanak, hanem megéljék a maga Teljességében…

 

ÉDES és KESERŰ MÉZES HETEK 

Az eskütőt követő mézeshetek életünk legboldogabb napjai. Elméletileg. Mert bizony a valóság időnként fityiszt mutat elvárásainknak: lehet, hogy a méz megkeseredik, de az is előfordulhat, hogy akkor csepeg a borostyánszínű édesség a szívünkbe, amikor a legkevésbé számítunk rá...

 

A mézeshetek egy jó találmány. Lényege, hogy két szerelmes ember törvény és/vagy Isten előtt kimondva a boldogító igent elvonul a hétköznapoktól, s nem foglalkoznak semmi mással, csupán egymással. A korábban titkolt – esetleg lelkiismeret furdalással mérgezett – szexuális együttléteket immár természetesnek, sőt, kötelezőnek tartja a környezetük. A pár tehát elutazik valahová – nászút, mint a mézeshetek szerves része –, ahol egymás kezét fogva, egymás szemébe nézve, éjszakánként egymást ölelve élvezi a szerelmet. Hazatérve folytatódnak az örömteli napok, építgetik új életüket, elkezdik megvalósítani mindazt, amiről az esküvő előtt álmodoztak. A boldogság teljes… Lehet ennél szebben nekiindulni az együttélésnek, egy élethosszig tartó kapcsolatnak?

Tulajdonképpen tényleg kár, hogy csak kevés pár életében valósul meg ilyen tökéletesen a mézeshetek idillje. Hiszen a világ nagyot változott a mézeshetek „feltalálása” óta. Természetesnek tartjuk, ha két ember már az esküvő előtt összeköltözik – az ő számukra mennyiben jelenthet újdonságot az, hogy kettesben vannak? Az utazások ma már inkább vagy a kalandot, vagy a nyaralást jelentik, amelyek kötelező forgatókönyv szerint zajlanak: a kalandos jellegű utak során az emberek túráznak, múzeumokat, képtárakat nézegetnek – ez utóbbiak a „szellemi kalandtúrák” –, a nyaralás típusú utak alkalmával pedig naphosszat a tengerparton pirítják magukat. Marad ilyenkor idő egymásra?

S egyáltalán, biztos az, hogy a mézeshetek csak a házasok, és csak a fiatalok privilégiuma? Hiszen az élethossz jelentősen megnövekedett – az 1950-es évek tájékán még Európában is csak 50 év körül volt a várható élettartam –, és a század második felében az egekig szökött a válások száma. Akkor mi most a helyzet a szerelmes negyvenesekkel, ötvenesekkel, a másodszor, harmadszor házasodó emberekkel, vagy azokkal, akik „csak úgy” együtt élnek? Ők nem élvezhetik a mézeshetek boldogságát?

Úgy tűnik, érdemes kicsit megváltoztatni a „mézeshetek” kifejezés jelentését, s leszűkíteni arra az időszakra, amikor két embernek van elegendő ideje és szerelme egymásra – s mindezt élvezni is tudják. Függetlenül attól, hogy hány évesek, hány éve vannak együtt, házasok-e, odahaza vannak vagy a világ másik végén… A lényeg a túláradó boldogság, a gyengéd szerelem, az odafigyelés. A többi csak maszlag.

 

 

Hajsza az élvezetek után

A szexuális vágy serkentésre használt eszközök, alapanyagok és módszerek igen eltérőek lehetnek, ám a sokszínűség ellenére hamar kiderül, hogy valójában három különböző cél megvalósítására szolgáltak. Az első csoportba azok sorolhatóak, amelyek a férfi potenciával vannak kapcsolatban. A második nagy csoportba tartoznak azok, amelyeket arra használtak, hogy a nőket, illetve férfiakat elcsábíthassák, a harmadikba pedig azon módszerek és eszközök, amelyek a szeretkezés előtt és közben a vágyak serkentésére szolgálnak.

 

Az afrodiziákumok – a vágy felkeltésére és fenntartására alkalmazható szerek –, Afroditéről, a szerelem mindenható istennőjéről kapták nevüket. Egy ilyen szer szinte bármiből elkészíthető – különös tekintettel arra, hogy a tudomány mai álláspontja szerint körülbelül 95%-uk csupán placebo. Ezért a receptek többségének kitalálásához nem is kellett más, csak egy kis fantázia és pénzéhség a kuruzsló, orvos vagy pap részéről, és egy jó adag hiszékenység a fogadó fél oldaláról.

Például szívesen alkalmazták vágyserkentőnek az ásványokat, azokból is leginkább a ritka, és igen drága köveket. A gyémántporból készült ajzószer azonban hamarabb okozott bélsérüléseket, vagy akár halált is, mintsem órákig tartó gyönyört. Ugyanilyen veszélyesek voltak a különféle bogarakból készült főzetek. Marokkóban és Mexikóban még ma is kaphatók kőrisbogárból készült afrodiziákumok, mert úgy tartják, hogy a férfiak vágyát órákig fenn lehet általa tartani. Azon a tájékon azonban nem szokás „a mellékhatásokról megkérdezni orvosát, gyógyszerészét”, így a fellépő heregyulladás, dizentéria valódi meglepetésként éri a vágyra szomjazókat.

A legelterjedtebb potenciafokozó alapanyag a hím állatok nemi szerve. Az ok egyszerű: a bika – medve, ló stb. –, erős és férfias, ha nemi szervét elfogyasztjuk, joggal várhatjuk, hogy az állat ereje belénk költözik. Az ilyen, és ehhez hasonló hitek – például a fallikus jellegű állati testrészek, mint az agancs, tülök csodatévő hatása stb. –, legfeljebb az állatoknak okoz szenvedést és halált, az emberek egy lépéssel sem jutnak közelebb vágyaik megvalósításához.

Minden kornak és kultúrának megvolt a maga „potencia állata”, amelyet szinte babonás hittel habzsoltak a férfiak. Az ókori Rómában a csigára esküdtek, Nagy Sándor, Dáriusz és Ptolemaios számára a kaviár volt a vágyfokozó étel, Casanova pedig még 50 éves korában is minden reggel több tucat osztrigát evett meg. A tojás – minta önmagában is termékenység szimbólum, illetve mert a fehérje az ondóra emlékezetet –, igen sok helyen bukkan fel, mint vágyerősítő szer. Az bizonyos, hogy ezek az ételek sok értékes ásványi anyagot, vitamint, fehérjét tartalmaznak, amelyek mindegyike nélkülözhetetlen – ám ennél többet nem állíthatunk.

Ártalmatlanabbak a növényekből készült főzetek – bár felhasználnak időnként mérgező vagy kábító növényeket is. A potencianövelő növények és fűszerek leírása megtöltene egy növénytani lexikont is, ám a ginzeng kivételével egyikről sem sikerült még egyértelműen bebizonyítani, hogy valóban hatásos lenne. Néhány ezek közül: zeller, szezámmag, spárga, zab, petrezselyem, nadragulya, mandragóra, kávé, koriander, ginko baloba, gyömbér, sáfrány, ánizs..., a sor szinte vég nélkül folytatható.

<> S persze ismerünk néhány igen meglepő – inkább elborzasztó – receptet az ősi Kínából: spermát és menstruációs vért kell sas ürülékkel összekeverni; meleg szarvas vér; csatában elhunyt emberek maradványai; friss méhlepény nyersen vagy rántva... A kínai császár eunuchjai pedig szentül hitték, hogyha lefejezett emberek még meleg agyvelejét elfogyasztják, akkor kinő mesterségesen eltávolított férfiasságuk.

Az elmúlt néhány évtizedben egyre többet lehet hallani és olvasni a történelemnek egy korábban tabuként kezelt részterületéről: a szexualitás történetéről. A hihetetlenül nagy érdeklődés nem véletlen, az emberek úgy érzik, érdemes testi örömeik változatosabbá tételéhez a múlt feledésbe merült titkait is fürkészni. S aki egyszer belepillant a kultúrtörténet eme izgalmas szegletébe, hamarosan rádöbben: a szexualitás néhányezer évvel ezelőtt is ugyanolyan fontos és az érdeklődés középpontjában álló kérdés volt, mint manapság.

 

A vágyakat azonban nem csupán főzetekkel és ételekkel lehet fokozni, igen nagy jelentőséget tulajdonítottak az illatoknak is, különféle parfümöket, fürdő illatósítókat, füstölőket készítettek. A legkedveltebbek a lótusz, orchidea, szantálfa illatai voltak. Egy japán leírás szerint a nő illatos fürdővízben fürdesse meg kedvesét, majd belépve a kádba érzékien mossa le magát is, végül egy – szintén illatos – törölközővel szárítsa meg partnerét és önmagát is. Nem nehéz elképzelni, hogy egy ilyen fürdő – az ellazulás a meleg vízben, a látvány, a másik érintése –, milyen hatással van egy férfira...

S mindezek mellett „célszerszámokat” is készítettek – a szexualitás terén a fantázia kimeríthetetlen. Régi japán találmány például a gésa-golyó. Ez két, egymáshoz erősített, körülbelül 1 cm átmérőjű igen nehéz golyócskából áll, amelyet a nőnek meg kellett tudni tartania a hüvelyében. Ezzel az „edzéssel” voltak képesek a gésák úgy megerősíteni hüvelyizmaikat, hogy mozdulatlanul a férfira feküdve, csupán belső izmaik játékával képessé váltak a férfi kielégítésére.

De ne higgyük, hogy csak a férfiak kényeztetéséről gondoskodtak elődeink. Nagyobb méretű golyókat is készítettek, ez az úgy nevezett Rin-no-tama. A nagyobb golyókba kisebb súlyokat helyeztek, és ha a nő mozgott, hintázott különleges bizsergető hatást, és orgazmust váltott ki ez az egyszerű szerkezet.

 

 Thaiföldön és India egyes területein is szokás volt – néhol még ma is az –, hogy a férfiak péniszüket átfúrják, karikákat, vagy gyöngyöket helyeznek a bőr alá. Ez egy roppant fájdalmas műtét, ám ezen férfiak számára annyira fontos a nő boldogsága, hogy boldogan vállalkoztak a beavatkozásra. A kis ékszerek ugyanis – szerintük – nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy asszonyuknak szexuális élete tökéletes legyen.

A műpénisz sem modern találmány. A legrégibb feljegyzések a dildóról – akkoriban oliszbónak nevezték – az ókorból, Milétoszból származnak. A kereskedők az egész Földközi-tenger térségében árusították, és magányos hölgyeknek ajánlották. Fennmaradt egy 2300 éves írott anyag, amely szerint egy asszony barátnőjétől szerette volna kölcsönkérni annak oliszbóját, mert férje háborúzni ment. Ám sajna, a barátnő már egy harmadik asszonynak adta kölcsön.

A sok vágyserkentő ötlet és rafinéria nem mindig hatott – legalábbis erről tanúskodik néhány ősi feljegyzés. Az impotens férfiak nagyjából ugyanazokat az anyagokat fogyasztották, mint amelyeket vágyserkentőnek is használtak – ugyanolyan kétes eredményességgel. Valamivel több sikert értek el egy másik területen – ezt nyugodtan nevezhetünk mindenidők legnagyobb férfigondjának –, nemi szervük megnagyobbításának kérdésében.

 

A Káma-szútra például sokféle javaslattal áll elő. Többségében igen fájdalmas és hosszadalmas kezeléseket javasolnak – egy fán élő bogár szőrzetével kell kenegetni a testrészt, amíg azon egy daganat nem keletkezik. De emellett alkalmazható a különböző növényi és állati eredetű alapanyagok felhasználásával készült olajos főzet is. S ha semmi nem használ, akkor javasolja a könyv szerzője, hogy aranyból, elefántcsontból, fából készült gyűrűket vagy csöveket húzzanak szeretkezéskor a férfiak nemi szervükre, s ezzel nagyobbítsák meg azt.

A harmadik cél megvalósítása – a csábítás –, talán a legnehezebb dió volt. Egy placebo szer még időnként képes hatni arra, aki nagyon várja a hatást, ám egy másik embert sokkal nehezebb befolyásolni. Nem is csoda, hogy a csábító-főzetek receptjei és eljárásai mind a babonaság és a boszorkányság körébe kerültek át. Például bizonyos keverék port kell a nő fejére szórni a csábítás érdekében – vélték Indiában –, míg a nő, ha szeretné elüldözni magától a csábítót, tegyen fejére egy meghatározott virágokból fonott koszorút. A szerelem és vágyidéző babonák ismertek voltak az ókori Európában is, és fennmaradtak egészen az újkorig: mindenki számára ismertek az ilyen receptek, hogy „teliholdkor, pontban éjfélkor szedd le a füvet, akasztott ember sírján nőtt virággal keverd...” stb.

Montezuma azték király a csokoládéval oldotta meg a csábítás problémáját. A lányoknak, akiket elé vittek egy-egy csésze csokoládét adtak, és ők ettől – a leírások szerint –, minden szemérmüket levetkőzték, és készségesen álltak a király rendelkezésére. Amikor a csokoládé átkerült Európába, vele együtt ezt a hitet is importálták az első hódítók. Egészen a 19. századik érveltek egyes orvosok, tudósok amellett, hogy csokoládét ne fogyaszthassanak szerzetesek és nők – hiszen hatására erkölcsük egy pillanat alatt a semmibe foszlik.

A történelem során kitalált vágyserkentő szerek, módszerek egy része ma már mosolygásra készteti az embereket, mások azonban még ma is használatosak. A gyógyszertárakban egyaránt kaphatók potencianövelő gyógyszerek és vágyfokozó gyógytartalmú készítmények. A szexboltok kínálatában pedig a modern dildók, vagyis a vibrátorok ugyanúgy megvásárolhatóak, mint a hímvesszőre fűzhető gyűrűk vagy a gésa-golyók. Ám Budapest legrégebbi, újlipótvárosi szexboltjának ifjú eladója szerint a vágy fokozására mégsem ezek a legalkalmasabb eszközök. Öt éve él boldogan együtt szerelmével, ezért bizton vallja:

– Ezek egy kis változatosságot és sokszínűséget csempészhetnek a kapcsolatba. Ám mindez semmit sem ér, ha a kapcsolat nem működik jól. Szerintem a legbiztosabb vágyserkentő a békés, toleráns, szeretettel teli és meleg párkapcsolat. Csak ugye, ezt nem lehet pénzért megvásárolni egy boltban.

 

 18+

Döfések iskolája


Ha szeretné, hogy jobb, tartalmasabb legyen a szexuális élete, figyeljen – ha eddig azt gondolta, a tao-izmus egy roppant elvont, aszketikus életmódot hirdetõ filozófia, meg fog lepõdni :)

A taoisták ugyanis minden szexuális pozíciót elemeztek. Leírták, hogy melyiknek mi az elõnye, mi a hátránya. Hogy miért volt erre szükség?

A nõi hüvely gyakran egyenlõtlen módon stimulálja a férfi péniszét, ezért kialakítottak egy technikát arra, hogy hogyan lehet úgy masszíroztatni, stimulálni a hímvesszõt, hogy az hosszú ideig megtartsa energiával telt állapotában. Kilenc lépésbõl áll a módszer, ezért ezt a Kilenc döfés módszerének nevezték el, és 90 döfésbõl áll, ezért gyakorlatra és edzettségre van szükség a megvalósításhoz. Nem kell minden utasításhoz szigorúan ragaszkodnia, alkalmazza úgy, és annyira, amennyire megy – ha már egy kicsit sikerül becsempésznie az életükbe, sokat javíthat a szexuális életükön, és az állóképességen :)

Mivel ez egy ’páros gyakorlat’, a legfontosabb, hogy a pozíció, amit választanak, mind a kettejüknek kényelmes legyen. Azt mondják, az egyik legjobb a taoisták által ’Ló pozíció’-nak nevezett: a nõ a hátán fekszik, egy ágy vagy asztal szélén, lábait szétnyitja és térdeit mellére húzza. A férfi elõtte áll vagy térdel. És hogy hogyan kell ’döfni’?

Íme a 9 ’lépés’:

Elsõ lépés: A férfi csupán a pénisz makkjával hatol be a nõ hüvelyébe. Kilenc sekély, apró döfés után a tizediknél olyan mélyen hatol be amennyire csak lehet.

Második lépés: Ugyanúgy történik, mint az elsõ lépésnél, de nyolc sekély döfés után két mély, egész hímvesszõs teljes behatolást végez a férfi.

Harmadik lépés: 7 sekély és 3 mély döfés.

Negyedik lépés: 6 sekély döfés, majd 4 mély, teljes behatolás.

Ötödik lépés: Öt sekély döfés után öt mély döfés következik – de nagyon
lassan. ’Ha a lökések túlságosan felszíniek, a pár nem érheti el az igazi gyönyört, ha pedig túl mélyek, sérülést, fájdalmat okozhatnak’

Hatodik, hetedik, nyolcadik lépésnél ugyanígy folytassák, csak mindig eggyel csökkentsék a sekély döfések számát, és növeljék a mélyekét.

Kilencedik lépés: Egyetlen sekély döfés után kilencszer ritmikusan, mélyen döf a férfi. Utána megáll pihenni.

Pihenés után kezdheti elölrõl.

Ne csüggedjen, ha elsõre nem sikerül a ’programot’ végig csinálnia. A rendszeres gyakorlás növeli az állóképességet, és bizony a párjának is olyan orgazmusai lehetnek, mint addig még soha…


Ne az ágyban kezdje!


Mit szeretne? Ha többször, ha gyengédebben, ha spontánabban történnének a dolgok? És miért nem beszél errõl a párjával? Egy nemzetközi felmérés a szerint a földgolyón közvetlenül a szomszédunkban, Ausztriában a legelégedettebbek az emberek a szexuális életükkel. Az ok nem az életszínvonalban, nem a felvilágosultságban, hanem a ’társ’ szóban keresendõ. Ha két ember az élet minden területén egyenrangúnak kezeli egymást, ha kikérik a másik véleményét, tanácsát, a lelkiektõl a pénzügyekig megbeszélik a dolgaikat, akkor az ágyban is egyenlõnek, partnernek tekintik egymást, el merik mondani, hogy mire vágynak.

Sok férfi panaszkodik arra, hogy a párja zárkózott, gátlásos, és mennyivel jobb lehetne, ha…

Nos, elárulok egy titkot: egy nõ ’kinyitása’ nem az ágyban, hanem a hétköznapokban kezdõdik. Ha azt akarja, hogy megnyíljon, kezdje Ön. Ne arról beszéljen, hogy mi a ’baj’ a másikkal, hanem azokról az apróbb nagyobb dolgokról, amik Önt foglalkoztatják. Az örömei, a félelmei, a reményei, az álmai – engedje be õt – és ez nem csak a nõkre vonatkozik…

Egy zárkózott, sebzett ember nem fog attól felszabadultan a nyakába ugrani, hogy azt mondja neki ’nyílj meg!’ – csak még inkább begubózik. Ha azonban látja, megéli az ön nyitottságát, elõbb-utóbb õ is elkezd beszélni olyan dolgokról, amikrõl addig még senkinek, soha… ezzel megváltoztathatja az õ, és a közös életüket is – és nem csak az ágyban… 
 

 

Vágyfokozó szerek


Sokan, sokszor kérdezik, hogy mi a legjobb vágyfokozó szer, ami nemtõl függetlenül felkorbácsolja az érzékeket. A csoki, a petrezselyem, datolya, sorolhatnám hosszasan, de hiába eszik – iszik bármit, ha nem találja meg az agyán azt a kis pöcköt, amivel átkapcsolja magát ’ösztön’ üzemmódba. A horror filmekben szokott lenni, hogy a fõhõs becsukja a szemét egy pillanatra, és amikor kinyitja, már egy ragadozó macskaszeme néz ránk. Valahogy így kéne kiengednünk magunkból azt, akik valójában vagyunk. Ma, amikor levetkõzik, képzelje el, hogy a ruháival együtt a félelmeit, gátlásait is ’leveti’ magáról. Ledobja a nyakkendõt: ledobta a munkahelyén magára kényszerített önfegyelmet. Leveszi a blúzát: megszabadul attól a gondolattól, hogy a ’jó kislányoknak az ágyban is viselkedniük kell’...

 

 Szexi kütyü


Ezt a kis izét azoknak ajánlom, akik távkapcsolatban élnek – mondjuk úgy, hogy ezzel más magaslatokra lehet helyezni a telefonszex fogalmát :) A hölgy legnagyobb örömére, ezt ugyanis lányoknak találták ki :)

Adott egy pici, puha, zselés borítású kis stimuláló,mely rugalmas pántokkal rögzíthetõ - oda. Amikor a mobil csörögni kezd, a mi kis kütyünk aktivizálja magát, és egészen addig vibrál, kényeztet, amíg a beszélgetés tart… Mivel akkor kapcsol be, ha a mobil két méteres körzetén belül van, ennek használatával lehet ’büntetni’ a hétvégén is dolgozó férjet. Míg õ a fõnökkel cseveg …. :)

 

Vannak még erogén zónák!


Vannak bizonyos testrészeink, test-tájaink, amikrõl nem is gondolnánk, hogy erogén zóna. Ilyen például a hát. Próbálja ki: fektesse a párját hasra, üljön a fenekére, és mintha masszírozná, kezdje el finoman, puház, aztán kicsit erõsebben megérinteni, simogatni a hátát. Hasaljon rá, a testével is ’érintse’. Mi nõk itt elõnyben vagyunk, hiszen a hajunkat, a mellünket is ’bedobhatjuk’ a játékba, de az is eléri a kellõ hatást, ha egy kicsit bozontos férfi mellkas ’végig csúszik’ a nõi háton – mert igen, a nõk több mint 80 százaléka szereti, ha a férfiember nem borotválja a lábát – sem :)

 

Tudja, hogy mi a az a japán masszázs?


Legalábbis, amit a múltkor láttam egy dvd-n azt, így hívták, és nagyon-nagyon szexi volt. Összeköthetik egy kis szerepjátékkal is. Felállás: nõ – masszõr, férfi – kliens.

A férfi levetkõzik, és hasra fekszik – lehetõség szerint egy gumilepedõre, ami nem csak, hogy nem engedi át az olajat, hanem jól csúszik is…. Nõ tenyerébe vesz egy kis olajat, szépen, gyengéden elkezdi vele masszírozni a férfi hátát, vállait, végig a két karját, a csípõjénél, a combjánál, a lábszárát, a talpát. Persze közben jócskán ’öntögeti’ az olajat…

Amikor már eléggé olajosak mind a ketten, a testét is bedobja a játékba: a férfi a két lábát egymás mellé teszi, a nõ hozzáérteti a melleit, és kvázi, mint egy sikamlós aranyhal fel, és le csúszkál a másik testén. Egy kis masszázs, egy kis csúszka… érintés kézzel, mellel, egyéb testrésszel a kényesebb helyeken… Ha igazán, aggodalmaktól mentesen akarnak dorbézolni, akkor javaslom, hogy fújják fel a gyerek nyári medencéjét, és abban heverve, csúszkálva játszadozzanak :)

 

Nem kívánja?


A párja nem kívánja annyit a szexet, mint ön? Hiába közeledik, a legtöbbször hárít? Nos, próbálja másképp… Készítse elõ a terepet. El se hinné, hogy pár jó mondattal, érzéki kifejezéssel fel lehet húzni a másikat annyira, hogy eszébe se jusson, milyen fárasztó napja volt, hogy leginkább csak azt várja, mikor leszedhetik egymásról a ruhát. Kezdje így, amikor elmegy munkába, küldjön neki egy sms-t, valami ilyen szöveggel ’Ahogy ma reggel néztem, ahogy alszol, csak arra tudtam gondolni, mennyire szeretném végigcsúsztatni a kezem… a bokád… a lábszárad… a combod…

 

Illatok


Ebben a nyúlós, kora õszi idõben elkel, hogy egy cseppet beizzítsuk magunkat, és a hangulatot. Mára egy sajátságos illatkombinációt hoztam el. A leghatásosabb, ha nem csak a fürdõkádba csepegteti az illóolajakat (mondjuk oda mindenképp, és olyan negyed órát együtt ejtõzzenek benne), hanem a párologtatóba, az aromalámpába is. Tehát: pár csepp szegfûszeg, vanilia, fahéj és ilang-ilang olaj mehet mindenhová. Ha a párjának vagy önnek magas a vérnyomása, akkor a szegfûszeggel és a fahéjjal csak óvatosan, a legjobb, ha a fürdõvízbõl ki hagyja õket, helyettük mehet a jázmin és a levendula – nem lesz annyira ütõs, de nem lesz baj belõle :)

 

Játékra fel!


A nagy kérdés, egy hosszú kapcsolatban mitõl és hogyan lehet izgalmas a szex. Hááát… míg a párkapcsolatnak jót tesznek, a szexnek kimondottan ártanak a rituálék – mármint azokra a kiszámítható dolgokra gondolok. Ha minden este nagyjából ugyanakkor kerülnek ágyba, ugyanúgy és ugyanott közelítenek egymáshoz… hát, ne csodálkozzanak, ha valamelyikük, vagy mind a ketten ideje korán elunják a dolgot. A vágy sem programozottan tör az emberre, a szex miért lenne helyhez és idõhöz kötve?! Ha csak egy gyors ’menetet’ zavarnak le a zuhany alatt, míg a gyerek a mesefilmet nézi, vagy kihasználják a kocsi, a lift, és a jótékony homályba burkolódzó helyek elõnyeit – nem hogy elunni nem fogják egymást, de egyre merészebbek, kívánósabbak lesznek. Szóval, játékra fel!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.